Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 29.04.2016 00:00

Interesenti tiek aicināti uz konferenci

Šā gada 3. jūnijā Liepājas Universitātes Pedagoģijas un sociālā darba un Humanitāro un mākslas zinātņu fakultāte organizē 13. starptautisko zinātnisko konferenci „Valodu apguve: problēmas un perspektīva”. Interesenti aicināti pieteikties līdz 6. maijam.


Klātesošie tajā tiks iepazīstināti ar aktuāliem pētījumiem dzimtās valodas un svešvalodu apguves jomā, notiks zinātnieku, valodnieku un pedagogu praktiķu viedokļu un pieredzes apmaiņa.


Viena no konferences organizatorēm, lektore Daiga Skudra stāsta: „Konferencē aicināti piedalīties zinātnieki, valodnieki, pedagogi praktiķi, studenti jaunāko pētniecisko atziņu prezentēšanā un viedokļu apmaiņā, kas skar aktuālas tēmas dzimtās valodas un svešvalodu apguvē skolā un augstskolā, bērnu komunikatīvas kompetences attīstībā pirmsskolā un ģimenē, IT izmantošanas iespējas mūsdienīgiem risinājumiem valodu apguvē.”


Konferences laikā klātesošie tiks iepazīstināti ar 2016. gadā Liepājā nodibināto Latvijas Lietišķās valodniecības asociāciju, tās mērķiem, kā arī plānotajiem praktiskās darbības virzieniem. Apmeklēt konferenci var ikviens interesents. Referentus un klausītājus aicinām pieteikties līdz 6. maijam. Plašāk ŠEIT.