Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 31.07.2023 10:50

LiepU pētnieki piedalās pilsētas IT kopienas jubilejas pasākumos

Ar trim intensīvām dienām nedēļas nogalē aizvadīts jau tradicionālais Liepājas informācijas tehnoloģiju, biznesa un radošuma pasākums "Summer Un-rest 2023", kas ir arī Liepājas IT kopienas ikgadējā jubileja. Šogad kopienai aprit 5 gadi.

Pasākuma kulminācija bija pludmales kafejnīcas "Red Sun Buffet" telpās, kur tika risinātas sarunas, kā izveidot un attīstīt veiksmīgas uzņēmējdarbības idejas. Tajā piedalījās Liepājas Universitātes Dabaszinātņu un inovatīvo tehnoloģiju institūta direktors Uldis Žaimis, mehatronikas inženieris Andrejs Kukuškins un pētniece Sintija Ozoliņa.

Uldis Žaimis dalās iespaidos: “Manuprāt, ļoti labs pasākums vasaras vidū, labi pieredzes stāsti. Mums svarīgākais šoreiz bija piedalīties kuluāru sarunās un diskusijās. Varu priecāties, ka Liepājas Universitātes klātbūtne ir vērojama caur absolventiem, kuri pārstāv dažādus nozares uzņēmumus. Mani īpaši uzrunāja bijušā liepājnieka nu jau starptautiska uzņēmēja Didža Dejus fantastiskais pieredzes stāsts, kā caur grūtībām lauzt ceļu uz panākumiem.”