Jaunumi:

Atpakaļ
Maija Demitere, 21.07.2023 12:34

Aicina maģistra studiju programma “Jaunie mediji un audiovizuālā māksla”

Maģistra studiju programma “Jaunie mediji un audiovizuālā māksla” – studiju programma vizuālajiem, konceptuālajiem, mediju, digitālajiem un skaņas māksliniekiem, kā arī pētniekiem, kultūras darbiniekiem un producentiem, kas vēlas papildināt prasmes un attīstīt mākslas praksē balstītu pētījumu.

Nodarbību plāns veidots tā, lai studijas būtu iespējams apvienot ar darbu – nodarbības notiek ceturtdienu un piektdienu vakaros (18.00 – 21.00) un sestdienās (10.00 – 15.00). Studējošie nodarbībām var pievienoties klātienē un attālināti; izņēmumi ir praktiskās nodarbības, kurās studenti apgūst specializēta aprīkojuma izmantošanu un viespasniedzēju semināri, kurās studentiem ir jāpievienojas nodarbībām klātienē. Semestra sākumā studentiem ir pieejams visa semestra laika plānojums, lai būtu iespējams laicīgi ieplānot nodarbības klātienē, braucienus uz Rīgu vai uz Liepāju.

Studiju procesā katram studentam ir individuāla pieeja, padarot studijas pieejamas studējošajiem ar un bez priekšzināšanām – tiek piedāvātas ievadlekcijas profesionālajos rīkos, kā arī paaugstinātas grūtības uzdevumi studējošajiem ar priekšzināšanām.

Studentiem ir pieejamas studiju telpas Liepājā (MPLab) un RISEBA (Mediju laboratorija); studiju darbu veikšanai un individuālo darbu un pētījumu realizēšanai, studentiem bez maksas pieejama audiovizuālā, VR, 3D, u.c. jomai specifiska tehnika, ātrās prototipēšanas rīki un datortehnika (darbam uz vietas laboratorijā).