Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 14.06.2023 12:49

Bakalaura darbus aizstāv topošie uzņēmēji

Šodien, 14. jūnijā, Liepājas Universitātes studiju programmas “Biznesa un organizāciju vadība” 4. kursa studenti aizstāvēja savus bakalaura darbus. Vērtēšanas komisijā ne tikai studentu pasniedzēji, bet arī nozares praktiķi.

Topošie vadītāji savās bakalaura darba tēmās pievērsās projektu vadībai un jaunu produktu izstrādei uzņēmumos, mārketinga lomai uzņēmējdarbībā, darbinieku motivācijai un iekšējai komunikācijai. Daudzi no studentiem jau studiju laikā ir pievērsušies uzņēmējdarbībai, par to liecināja gan izvēlēto bakalaura darbu tēmas, gan diskusija, kāda veidojās starp studentiem un vērtēšanas komisiju – gan par reālo darba vidi uzņēmumā, gan uzņēmēja sociālo atbildību.

Vadības un sociālo zinātņu fakultātes dekāne Inta Kulberga, vērtējot studentu sniegumu, saka: “Gandarījumu rada tas, ka varam nu jau absolventos redzēt, ka nākotnē viņi būs zinoši un radoši uzņēmēji. Turklāt viena daļa no viņiem jau tagad ir pievērsusies uzņēmējdarbībai un praksē pieredzēto var nostiprināt ar teorētiskām zināšanām. Vēlu visiem veiksmi izvēlētajā profesijā!”

Foto ŠEIT.