Jaunumi:

Atpakaļ
Sintija Bruže, 22.05.2023 15:05

LiepU aicina tālmācības izglītībā strādājošos uz interaktīvu semināru par mācību vērtēšanu un uzraudzību tiešsaistē

Liepājas Universitāte (LiepU) laipni aicina ikvienu interesentu, kurš darbojas tālmācības pakalpojuma nodrošināšanā augstākās izglītības iestādēs, vispārizglītojošās vai profesionālās skolās, mūžizglītības vai karjeras izglītības centros, citās izglītības iestādēs, IT vai programmatūras izstrādes uzņēmumos, piedalīties interaktīvā seminārā (klātienē vai attālināti tiešsaistē), lai gūtu lielāku izpratni par tēmu “Nākotnes gudrā izglītība: Vērtēšana un uzraudzība tiešsaistē” (“Smart Future of Education: Online Assessment and Proctoring”), kas notiks 27. jūnijā plkst. 11.00 Liepājas Universitātes Aktu zālē, 4.stāvā (adrese: Lielā iela 14, Liepāja). Seminārs norisināsies Erasmus+ stratēģiskās partnerības projekta PROWIDE ietvaros “Tiešsaistes uzraudzības vadītājs – tālākizglītības programma digitālās transformācijas atbalstam augstākās izglītības iestādēs”.

Ekspertu grupa no četru valstu augstskolām (Fachhochschule des Mittelstands Vācijā; Starptautiskā Telemātikas Universitāte Uninettuno Itālijā; Anadolu Universitāte Turcijā un Liepājas Universitāte Latvijā) kopā ar programmatūras uzņēmumu Proctorio GmbH ir izveidojusi kvalifikācijas profilu un ar to saistītu tiešsaistes apmācību programmu jaunai speciālista lomai jebkurā augstākās izglītības iestādē — tiešsaistes uzraudzības vadītājs. Šī semināra mērķis ir atklāt projekta gala rezultātus un iepazīstināt ar pašreizējo praktisko pieredzi un problēmām, ar kurām saskaras dažādas augstākās izglītības iestādes, īstenojot izglītību attālināti jeb tālmācībā.

Semināra programma atrodama pielikumā. Dalība pasākumā ir bezmaksas, un tā laikā tiks nodrošināta kafijas pauze. Īpaši aicinām dalībniekus piedalīties seminārā klātienē universitātē, jo būs iespēja piedalīties tīklošanās pusdienās un nelielā ekskursijā pa Liepāju ar citiem ārvalstu pasākuma viesiem.

Lai pieteiktos semināram, lūgums līdz 2023. gada 31. maijam aizpildīt reģistrācijas anketu, kas pieejama ŠEIT linkā: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdU_ObGrUFbF6iOmsOKpwdMltCLa3PGFV_ZR-nwHKyuPZrtqA/viewform 

Vēlamies informēt, ka paredzētais dalībnieku skaits ir ierobežots līdz 30 personām klātienē, tādēļ sazināsimies ar ikvienu izvēlēto interesentu elektroniski jūnija sākumā.

Izvēloties apmeklēt semināru tiešsaistē, dažas dienas pirms pasākuma tiks nosūtīta pievienošanās saite uz šo pasākumu.

Semināra beigās ikviens dalībnieks varēs iegūt arī sertifikātu par dalību pasākumā.

Vairāk informācijas par projektu PROWIDE: https://www.proctoring-manager.eu/

Jautājumu gadījumā, lūdzam sazināties ar projekta PROWIDE koordinatoriem: Sintija Bruže, e-pasts: sintija.bruze@liepu.lv vai Marija Šnaidere, e-pasts: marija.snaidere@liepu.lv, telefons: +371 634 07762

Uz tikšanos Liepājas Universitātē!