Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 15.05.2023 11:33

Atvērto durvju dienu apmeklē gan tuvi, gan tāli interesenti

Sestdien, 13. maijā, Liepājas Universitātē aizvadītas Atvērto durvju dienas. Tās pulcēja lielu skaitu interesentu, jo šoreiz atnākušajiem bija iespēja ne tikai uzdot sev interesējošus jautājumus, bet arī piedalīties katras fakultātes sagatavotajā pasākumā. Lielākā interese bija sarunai par skolotāja uzdevumu sabiedrībā, kur Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes profesora Pāvela Jura vadībā izvērtās ieinteresēta diskusija.

Aizraujoša bija Dabas un inženierzinātņu fakultātes studentu zinātnisko darbu prezentācija, jo vizuāli varēja apskatīt to, ko ir radījuši studenti, kā arī uzklausīt viņu stāstījumu par studijām. Savukārt Vadības un  sociālo zinātņu fakultātes mācībspēki ieinteresēja ar sarunu par sievietes lomu biznesā – savā pieredzē dalījās lektore Zane Gusta.

Humanitāro un mākslas zinātņu fakultāte aizrautīgi diskutēja ar apmeklētājiem, kuru interese bija par unikālo studiju programmu “Jauno mediju māksla”, bet īpašais piedāvājums noteikti bija atrodams vakarā fakultātes ēkā Kūrmājas prospektā, kur studenti, pasniedzēji un absolventi priecēja Muzeju nakts apmeklētājus.

Foto ŠEIT.