Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 27.04.2023 10:06

Loģistikas speciālists no Nīderlandes dalās pieredzē ar studentiem

Liepājas Universitātes ilggadējais sadarbības partneris, uzņēmējs, loģistikas speciālists un Bredas Lietišķo zinātņu universitātes (Nīderlande) pensionētais pasniedzējs Franss de Jongs divas dienas aprīlī vadīja studiju kursa “Loģistika un transporta menedžments” lekcijas angļu valodā pilna un nepilna laika studiju programmas “Biznesa un organizāciju vadība” studentiem. Franss de Jongs vada transporta uzņēmumus Nīderlandē, Vācijā, Bulgārijā un Polijā, ir augsti vērtēts loģistikas speciālists, kā arī ir piedalījies dažādu starptautisku loģistikas un dzelzceļa transporta projektu īstenošanā.

Studenti noklausījās teorētiskās lekcijas, kā arī iegūtās zināšanas izmantoja praktiski, izspēlējot dažādas loģistikas un transporta menedžmenta procesus, darbojoties ar Lego.

Franss de Jongs atzīst: “Pēc perioda, kad lekcijas tika vadītas attālināti, bija ļoti liels prieks būt Liepājā un vadīt lekcijas Liepājas Universitātes studentiem klātienē, ieskatīties studentu acīs, nolasīt no tām, vai viņi sacīto saprot vai nesaprot, diskutēt, izspēlēt situācijas, darbojoties ar Lego, kuru es vienmēr ņemu līdzi savā lielajā koferī, ceļojot uz Latviju.”

Ar Fransu de Jongu tikās Liepājas Universitātes rektore Dace Markus.

Foto ŠEIT.