Jaunumi:

Atpakaļ
Maija Demitere, 10.03.2023 12:26

Atvērta pieteikšanās darbnīcām UPDATE festivālā

UPDATE festivāla fokusā nonācis kustīgs attēls – filma un animācija. Festivāla ietvaros notiks filmu skates, performances, darbnīcas un meistarklases, kas ir pieejamas bez maksas ikvienam interesentam. Festivāls notiks no 27. līdz 31. martam Liepājā un tiešsaistē. Programma, darbnīcu un meistarklašu apraksti pieejami mājas lapā: https://update.mplab.lv/

Vārds UPDATE nozīmē atjaunināt, modernizēt, uzlabot. Nedēļas ietvaros festivāla dalībnieki var atjaunināt savas prasmes, papildināt savu sadarbības partneru logu un savu radošo portfolio. Festivāls UPDATE tiek organizēts, lai dotu iespēju dalībniekiem iepazīt konkrētas, specifiskas prasmes un tehnoloģijas, lai paplašinātu savu iemaņu loku un iespējas. Darbnīcas notiek no pirmdienas līdz ceturtdienai, katru dienu no pulksten 11.00 līdz 15.00. Meistarklases notiek no otrdienas līdz ceturtdiena, katru dienu no pulksten 17.00 līdz 19.00. Meistarklasēm būs iespējams pievienoties arī attālināti. Tā kā visas darbnīcas saistītas ar specifiska aprīkojuma apguvi, dalība darbnīcās iespējama tikai klātienē.

Tā kā darbnīcu un meistarklašu vadītāji ir starptautiski mākslinieki un pētnieki, visas festivāla aktivitātes notiks angļu valodā.

UPDATE organizē Liepājas mediju mākslinieku biedrība ASTE (https://aste.gallery) un Liepājas Universitātes Mākslas pētījumu laboratorija (MPLab, https://mplab.lv). UPDATE tapis Valsts kultūrkapitāla fonda (VKKF) atbalstu.

Festivāla mājas lapa: https://update.mplab.lv/

Kontaktiem: Maija Demitere (maija.demitere@gmail.com, +37129948430)