Jaunumi:

Atpakaļ
Ērika Lauberga, 02.11.2022 12:23

Liepājas Universitātē strādā pasniedzējs no ASV

Kopš 2022. gada 16. septembra Liepājas Universitātē lekcijas lasa ASV Fulbraita stipendiāts M. Dižons Džonsons (M. Dujon Johnson). Pasniedzējs no Aijovas Universitāts (University of Iowa) ASV strādā gan ar Humanitāro un mākslas zinātņu, gan Vadības un sociālo zinātņu fakultātes studentiem, pasniedzot tādas lekcijas kā mutiskā saziņa angļu valodā, angļu valodas komunikācija un kultūra, akcentējot tādas tēmas kā biznesa vide ASV, tūrisma vadība un rekreācija, globalizācija, kultūru daudzveidība u.c.

Par LiepU studentiem pasniedzējs izsakās atzinīgi: “Studenti ir laipni, atsaucīgi, entuziasma pilni un pieņem manu mācīšanas stilu”. M. Dižons Džonsons LiepU uzturēsies līdz 2023. gada jūnijam.

Tāpat pasniedzējs aicina LiepU kolēģus ar viņu sazināties, ja nepieciešama konsultācija zinātnisko publikāciju, kopsavilkumu angļu valodā pārskatīšanā un rediģēšanā. Lūgums rakstīt uz šo e-pasta adresi: mdujon@fulbrightmail.org, ja nepieciešamas klātienes konsultācijas, tad pasniedzējs, iepriekš vienojoties tiksies LiepU bibliotēkā, 112. telpā katru otrdienu no 11:00-12:30.

Savukārt visi tie, kuri vēlas uzlabot savas angļu valodas sarunvalodas prasmes, aicināti uz angļu valodas sarunvalodas klubu katru otrdienu plkst. 16:00, 241. telpā (Lielajā ielā 14), kur kopā ar ASV pasniedzēju katru tikšanās reizi notiks diskusijas par dažādām aktuālām tēmām.