Jaunumi:

Atpakaļ
Sintija Bruže, 26.10.2022 10:37

LiepU personāls aicināts pieteikties Erasmus+ apmaiņas mobilitātēm uz Izraēlu

2022. gada 5. oktobrī Liepājas Universitāte (LiepU) ar Valsts izglītības attīstības aģentūru (VIAA) ir noslēgusi Erasmus+ līgumu (Nr. 2022-1-LV01-KA171-HED-000071486), kas paredz LiepU personālam no šī gada līdz 2025. akadēmiskajam studiju gadam doties vairākās starptautiskās mobilitātēs uz divām LiepU partneraugstskolām Izraēlā - Levinski Izglītības koledžu (Levinsky College of Education) un Deivida Jelina akadēmisko izglītības koledžu (David Yellin Academic College of Education). Līdz ar to sešiem LiepU personāla pārstāvjiem būs iespēja doties docēšanas un profesionālās pilnveides pieredzes apmaiņā pedagoģijas jomā. Tāpat arī LiepU būs iespēja uzņemt divus iebraucošos studentus un četrus personāla pārstāvjus no abām Izraēlas augstskolām, kā arī vienu personāla pārstāvi no Santodomingo Tehnoloģiju institūta (Santo Domingo Institute of Technology) Dominikānas Republikā.

 LiepU ir svarīgi stiprināt starptautisko sadarbību ar dažādām spēcīgām partneruniversitātēm ārpus Eiropas robežām, lai gūtu inovatīvu un plašāku pieredzi ar pasaulē aktuālālām izglītības tendencēm, lai pilnveidotu studiju programmas ar ārvalstīs atzītu viespasniedzēju un pētnieku pieredzi, kopīgi īstenotu zinātniski nozīmīgas pētnieciskās aktivitātes, dažādus projektus, utt.   

Starptautisko attiecību daļa aicina LiepU personālu iesniegt pieteikumus docētāju un darbinieku mobilitātēm atbilstoši iepriekš minētajā studiju jomā līdz 2022. gada 15. novembrim (Starptautisko attiecību daļas 218. kabinetā). 

Pieteikuma anketu docētāju mobilitātei atradīsiet: ŠEIT: https://www.liepu.lv/lv/51/docetaju-mobilitate

Darbinieku mobilitātei ŠEIT: https://www.liepu.lv/lv/52/darbinieku-mobilitate

Par pieteikšanos mobilitātei uz Deivida Jelina akadēmisko izglītības koledžu lūgums sazināties ar Galveno speciālisti starptautiskās sadarbības jautājumos Ēriku Laubergu, e-pasts: erika.lauberga@liepu.lv, savukārt uz Levinski Izglītības koledžu ar Starptautisko attiecību daļas vecāko referenti Sintiju Bruži, e-pasts: sintija.bruze@liepu.lv.

                    Projekts tiek īstenots ar Eiropas Savienības Erasmus+ programmas finansiālu atbalstu.