Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 09.06.2022 09:33

Mūzikas terapijas maģistrante piedalās Eiropas studentu konferencē

Pirmdien, 6. jūnijā, tiešsaistē notika Eiropas Mūzikas terapijas studentu konference, kurā Liepājas Universitāti pārstāvēja maģistra studiju programmas “Mūzikas terapija” 1. kursa studente Ieva Košeļeva.

Par dzirdēto studentu konferencē Ieva Košeļeva stāsta: “Diskutējām par grūtībām, ar kādām saskaras mūzikas terapijas studenti Eiropā, kā tās pārvarēt, kādus konkrētus soļus spert, lai viss izdotos. Diskutējām par to, kāpēc Eiropa nav pietiekami atvērta rases ziņā atšķirīgiem studentiem, kādēļ mūzikas terapijā ir salīdzinoši mazs studējošo skaits, kāpēc ir maz informācijas par to, ko dara mūzikas terapijā studējošie citās valstīs. Tie ir tikai trīs jautājumi, bet pietiekami komplicēti. Konferences laikā nonācām arī pie atbildēm.”

Studentei pēc konferences ir radušās pārdomas un jaunas idejas, ko realizēt Latvijā – veidot mūzikas terapijas studentu kustību, organizēt Eiropas studentu konferenci arī Latvijā, studentu darbībā iesaistīt lektorus, docētājus, profesorus, kā arī prieks par iegūto pieredzi mūzikas terapeita identitātes veidošanā.