Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 30.05.2022 12:19

Notiks doktorantūras vasaras skola “Būt stipram pētniecības metodoloģijā ilgtspējīgā pasaulē”

Starptautiskā doktorantūras vasaras skola notiks tiešsaistes no 17. līdz 19. augustam tiešsaistes formātā.

Nodarbības organizē sešu valstu augstskolu starptautiskais tīkls: Latvija (Daugavpils Universitāte, Liepājas Universitāte, Ventspils Augstskola, Augstskola Turība), Lietuva (Vytauta Dižā universitāte, Klaipēdas Universitāte), Serbija (Novisadas Universitāte), Čehija (Hradec Kraloves Universitāte), Somija (Austrumsomijas Universitāte), Polija (Varšavas Dzīvības zinātņu universitāte).

Šogad vadošo atbildību par šīs vasaras skolas organizēšanu uzņemas Vītauta Dižā universitātes Izglītības akadēmija un Izglītības pētniecības institūts. Jūs gaida trīs intensīvas lekciju un semināru dienas ar fokusu uz pētniecības metodoloģiju.

Visu augstskolu pārstāvji šogad izveidojuši interesantu programmu, savā pieredzē un atziņās dalīsies pētnieki no Apvienotās Karalistes, Lietuvas, Latvijas, Čehijas, Polijas, Serbijas un Taivānas.

Programma ir veidota, lai pievērstu uzmanību starpdisciplinaritātei, tāpēc uz šo starptautisko pasākumu ir aicināti dažādu disciplīnu doktoranti, tostarp dabas, medicīnas un veselības zinātņu, tehnoloģiju, humanitāro, sociālo un mākslas zinātņu doktoranti.

Dalība ir bez maksas.

Reģistrācija atvērta līdz 10.08.2022.

Saite reģistrācijai ir šeit.

Programma Vasaras skolai 2022Lejupielādēt