Jaunumi:

Atpakaļ
Inta Kulberga, 18.05.2022 09:24

Topošie uzņēmumu vadītāji teoriju pārbauda darba vidē

Šā gada 17. maijā Liepājas Universitātes Vadības un sociālo zinātņu fakultātes profesionālā bakalaura studiju programmas “Biznesa un organizāciju vadība” 1. kursa studenti savas apgūtās teorijas zināšanas pārbaudīja reālā piejūras tūrisma un viesmīlības uzņēmumā "Lavender Beach Villa". Uzņēmuma īpašniece Zane Gusta iepazīstināja studentus ne tikai ar uzņēmuma attīstības gaitu, bet arī ar savu - jaunās uzņēmējas, dzīves stāstu un uzkrāto pieredzi dažādās uzņēmējdarbības jomās.

Iepazīstoties ar uzņēmuma rīcībā esošajiem resursiem, lokāciju, dabas un jūras piedāvātajiem izaicinājumiem, studenti, cienājoties ar lavandas tēju un cepumiem, izmantojot SVID un SMART pieejas, izstrādāja idejas un dažādus risinājumus uzņēmumā jau esošo dabas tūrisma pakalpojumu klāsta papildināšanai.

Studenti atzina, ka diena ir izdevusies un lielākais ieguvums ir reālas uzņēmējdarbības vides iepazīšana ar iespēju teoriju pielietot praktiski.

Savukārt Zane Gusta atzina: “Šodien izstrādātās studentu idejas ir ļoti vērtīgas un motivē jaunu ieceru realizēšanai.” Galvenais uzņēmējas novēlējums studentiem – nepadoties, uzdrošināties kļūdīties un uzsākt savu uzņēmējdarbību pēc iespējas ātrāk – jau studiju laikā!