Jaunumi:

Atpakaļ
Gundega Tomele, 11.05.2022 15:55

Seminārā pulcējas logopēdi

Trešdien, 11. maijā, Liepājas Universitātē notiek seminārs „Logopēdija mūža garumā”. Tajā piedalās Liepājas pilsētas un Dienvidkurzemes novada pirmsskolas izglītības iestāžu un skolu logopēdi, Liepājas pilsētas izglītības iestāžu logopēdu metodiskās apvienības vadītājas Māra Domiceviča un Līga Mazkalniņa, Liepājas Universitātes studiju programmas „Logopēdija” studentes un programmas direktore Gundega Tomele, Liepājas pilsētas Izglītības pārvaldes Izglītības attīstības un metodiskā atbalsta centra pārstāves Inese Stepko un Aiga Budriķe - Ziemele.

Seminārs tiek veltīts Eiropas logopēdu asociācijas 2022. gada tēmai „Logopēdija mūža garumā”, un tajā tiek runāts par dzirdes traucējumiem no agrīnā vecuma līdz jauniešu vecumam, kā arī uzklausīti dzīves pieredzes stāsti. Klausītājus ar referātiem un pieredzes stāstiem iepazīstina Zane Tumševica, Baiba Dzintare, Maruta Zvirbule, Iveta Birule un Mareks Birulis.

Semināru rīko Liepājas pilsētas izglītības iestāžu logopēdu metodiskā apvienība sadarbībā ar Liepājas Universitātes Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes Logopēdijas centru un Liepājas pilsētas Izglītības pārvaldes Izglītības attīstības un metodiskā atbalsta centru.

Foto ŠEIT