Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 29.04.2022 12:02

Notikušas Studentu padomes iekšējās vēlēšanas

Trešdien, 27. aprīlī, notika Studentu padomes iekšējās vēlēšanas, kuru laikā tika ievēlēti jaunie virzienu vadītāji.

Ārējo sakaru virziena vadītāja: Anna Kitija Ziediņa. (Humanitāro zinātņu fakultāte, 2.kurss, interjera dizains). Dzimtā vieta Valmiera. "Vēlos attīstīt ārzemju studentu klātbūtni studentijas dzīvē."

Kultūras virziena vadītāja: Elza Pūpe.(1. kurss, Biznesa un organizācijas vadība, Vadības sociālo zinātņu fakultāte). Dzimtā vieta Cēsis. "Esot SP es vēlos sarīkot daudz jaudīgu, radošu un sportisku pasākumu studentiem un pasniedzējiem."

Sabiedrisko attiecību virziena vadītājas: Elizabete Kļava un Elizabete Gulbe. (1.kurss, latviešu valodas un literatūras skolotājas) "Vēlamies Liepājas Universitāti un Studentu padomi popularizēt, lai pēc iespējas vairāk cilvēku zina, ka ir gaidīti mūsu universitātē un SP komandā." 

Sekretāre: Laura Plēpe. (Vadības un sociālo zinātņu fakultāte, Kultūras vadība, 2. kurss.) Dzimtā vieta Baloži. "Vēlos veidot studentiem draudzīgu vidi."

Akadēmiskā virziena vadītājs: Andis Gailis. (Pedagoģijas un sociālā darba fakultāte, dizaina un tehnoloģiju un angļu valodas skolotājs, 1. kurss.) Dzimtā vieta Rīga. "Esot SP, gribu sasniegt ne tikai jaunas akadēmiskās virsotnes, bet arī efektīvu e-studiju procesu."

Priekšsēdētāja amatu uz nenoteiktu laiku līdz nākošajai vēlēšanu kārtai turpina pildīt Anna Margreta Vērdiņa.

Sveicam Liepājas Universitātes Studentu padomes jauno sastāvu!