Jaunumi:

Atpakaļ
Jana Grava, 03.02.2022 14:11

Studenti un mācībspēki strādā projektā Sakarijas Universitātē

No 24. līdz 30. janvārim Liepājas Universitātes Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes studenti un mācībspēki piedalījās Intensīvās Programmas aktivitātēs starptautiskā projektā “Beyond the Limits: Developing Entrepreneurship via Creativity in Schools” Sakarijas Universitātē Turcijā.

Studenti prezentēja Latviju, Liepāju un Liepājas Universitāti, piedalījās projekta mācībspēku organizētajās lekcijās un nodarbībās attālināti un klātienē Sakarijas Universitātē, kā arī vadīja praktisko semināru “Creative approach to entrepreneurship: business fairy-tale ”.

Projekta dalībnieki no Liepājas Universitātes: Elizabete Gulbe, Elizabete Kļava, Baiba Majore, Anna Elizabete Ķēniņa un Anna Valdmane, Dr.paed. prof. Linda Pavītola, Dr.paed. prof. Ilze Miķelsone, Dr.paed. asoc.prof. Jana Grava.

 

Projekta partneri: Sakarya University, TURKEY, De Montfort University-ENGLAND, CSCS-ITALY, Padova University-ITALY, Liepaja University- LATVIA, Coimbra University-PORTUGAL Granada University-SPAIN Agora Oradea University- ROMANIA