Jaunumi:

Atpakaļ
Ērika Lauberga, 09.12.2021 15:43

Lekcijas lasa pasniedzējas no Marijampoles Lietišķo zinātņu universitātes

No 6. līdz 7 decembrim Erasmus+ docētāju mobilitātē pasniedzējas no Marijampoles lietišķo zinātņu universitātes lasīja lekcijas LiepU Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes studentiem. Abām pasniedzējām šī bija pirmā vizīte LiepU, tāpēc pasniedzējas izbaudīja gan Ziemassvētku atmosfēru pilsētā, gan lekciju lasīšanu.

Pasniedzēja un praktizējoša sociālā darbiniece Salomeja Karasevčūte piedāvāja apgūt dažādas inovatīvas aktivitātes darbā ar vecāka gadagājuma cilvēkiem un jaunatni studiju programmas “Sociālais darbinieks” bakalaura līmeņa studentiem. Studentiem praktiskās nodarbības ļoti patika, jo apgūtais noteikti noderēs, strādājot izvēlētajā profesijā.

Savukārt Vilma Ļaudanske, pasniedzēja, pirmsskolas izglītības iestādes izbijusi vadītāja, lasīja lekcijas par individuālu sociāli izglītojošu darbu ar bērniem pirmskolā. Pasniedzēja strādāja ar bakalaura studiju programmas “Pirmsskolas skolotājs” bakalaura līmeņa studentiem.

LiepU un Marijampoles lietišķo zinātņu universitāte 2021. gadā ir aktivizējusi sadarbību – šā gada jūlijā LiepU Starptautisko attiecību daļas speciālisti bija iepazīšanās vizītē uz Marijampoli, savukārt rektore Dace Markus uzņēma LiepU Marijampoles lietišķo zinātņu universitātes rektori.