Jaunumi:

Atpakaļ
Liepājas Universitāte, 10.11.2021 10:03

Izsludināts konkurss uz LiepU padomes locekļu amatiem

Liepājas Universitāte (reģ. Nr. 3042000219) (turpmāk – LiepU) izsludina konkursu uz LiepU PADOMES LOCEKĻA amatiem (3 amata vietas) uz noteiktu laiku (4 gadiem)

Prasības kandidātiem noteiktas saskaņā ar LiepU kārtību “Liepājas Universitātes padomes locekļu atlases, izvirzīšanas, ievēlēšanas un atsaukšanas kārtība” (apstiprināts LiepU Senāta sēdē 2021.gada 8.novembrī, prot. Nr.4)(turpmāk – Kārtība).

Alga mēnesī pirms nodokļu nomaksas – 1056,00 euro (padomes locekļu amata atlīdzība tiek noteikta saskaņā ar augstskolas akadēmiskā personāla vidējo atalgojuma līmeni iepriekšējā gadā).

Pieteikšanās līdz 2021.gada 15.novembrim, sūtot uz LiepU elektroniskā pasta adresi dvs@liepu.lv elektroniska dokumenta veidā:

  • motivētu pieteikumu, norādot tajā informāciju, kas apliecina atbilstību konkursa sludinājumā/Kārtībā norādītām prasībām un, kurā iekļauts apliecinājums par nevainojamu reputāciju saskaņā par Kārtības 6.5.punktu;
  • dzīves un darba gājumu (Curriculum Vitae - CV), kurā iekļauts pašvērtējums par valodu zināšanām, un norādīta kontaktinformācija;
  • augstāko izglītību apliecinošu dokumentu kopijas;
  • citu dokumentāciju, kas apliecina konkursa sludinājumā/Kārtībā kandidātam izvirzīto prasību izpildi.

Citi nosacījumi:

  • atlases 3.kārta plānota LiepU Senāta sēdē 2021.gada 29.novembrī;
  • stājoties amatā, persona iegūst valsts amatpersonas statusu;
  • darbam nepieciešams Covid-19 sadarbspējīgs vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts (09.10.2021. MK rīkojuma Nr.720 “Par ārkārtējās situācijas izsludināšanu”5.3.punkts).

Sīkāka informācija pa tālruni: 22007596 (Personāla un dokumentu pārvaldības daļa).

LiepU kā Jūsu personas datu apstrādes pārzinis, pamatojoties uz Vispārīgās datu aizsardzības regulas 13.pantu, informē, ka konkursa ietvaros sniegtie personas dati tiks apstrādāti, lai nodrošinātu šī konkursa norisi.