Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 03.09.2021 15:31

Jaunais studiju gads uzsākts ar darbinieku kopsapulci

Šodien Liepājas Universitātes mācībspēki un darbinieki uzsāka jauno studiju gadu, tradicionāli pulcējoties darbinieku kopsapulcē.

Sapulces ievadā Liepājas reģionālās slimnīcas epidemioloģiskā dienesta vadītāja Mārīte Kūla stāstīja par vakcinācijas nozīmi sabiedrībā.

Liepājas Universitātes rektore Dace Markus iepazīstināja ar galvenajiem jaunā studiju gada uzdevumiem un izaicinājumiem, studiju prorektore Māra Zeltiņa publiskoja uzņemšanas rezultātus. Apsveikuma vārdus klātesošie saņēma no arodbiedrības valdes priekšsēdētājas Intas Geneses-Plaudes un Studentu padomes priekšsēdētājas Annas Margretas Vērdiņas.

Kopsapulces gaitā tika sveikti tie Liepājas Universitātes darbinieki, kas aizvadītajā periodā ir paveikuši ko īpašu, Goda grāmatā par mūža ieguldījumu Liepājas Universitātes labā tika ierakstītas docentes Dzintra Šulce un Blāzma Vikmane, paldies par mūža ieguldījumu sakot Zaigonim Garumanim un Olgai Glikasai, kura pateicoties sacīja: “Šajā namā es esmu pavadījusi vairāk nekā pusgadsimtu. Tā bija mana mūža izglītība – no katra šeit es esmu mācījusies!”

Svinīgais pasākums noslēdzās ar “Liepājas trio” uzstāšanos, kurā čelliste Dita Barona un vijolniece Beata Zariņa-Blaščinska visus aicināja klausīties uzmundrinošās mūzikas skaņās.

Foto ŠEIT.