Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 25.08.2021 11:05

LiepU doktoranti piedalās starptautiskā vasaras skolā

No 24. līdz 26. augustam notiek tiešsaistes starptautiskā vasaras skola doktorantiem “Jauni izaicinājumi pētniekiem”. Tajā piedalās seši Liepājas Universitātes doktoranti – pieci no doktora studiju programmas “Izglītības zinātnes” un viens no doktora studiju programmas “E studiju tehnoloģijas un pārvaldība”.

Doktorantu vasaras skolas uzdevums ir attīstīt doktorantu rakstīšanas kompetences, attīstīt pamatprasmes, lai veiksmīgi noritētu promocijas darba aizstāvēšanas process. Vasaras skola ir arī iespēja doktorantiem komunicēt savā starpā, dalīties pieredzē un zināšanās, pilnveidot savas prasmes. Tā kā dalībnieku vidū ir arī citu valstu doktoranti, tā ir iespēja draudzīgā sociālā vidē iepazīt dažādas pieredzes. Pasākumu organizē piecas universitātes, tai skaitā Liepājas Universitāte, kuras Pedagoģijas un sociālā darba profesore Dina Bethere ir arī organizācijas komitejas dalībniece.

Par laba promocijas darba rakstīšanas metodēm ar doktorantiem runā speciālisti no Latvijas, Lietuvas, Čehijas un Apvienotās Karalistes.