Jaunumi:

Atpakaļ
Gundars Čiževskis, 24.02.2021 10:52

Tiešsaiste ar vidusskolēniem - „Īsteno sapņus Liepājas Universitātē

    Vakar, 23. februārī, platformas ZOOM tiešsaistē notika pasākums „Īsteno sapņus Liepājas Universitātē”, kura laikā visu Liepājas vidusskolu skolēniem, kā arī jebkuram citam interesentam, bija iespēja uzzināt par studiju iespējām Liepājas Universitātē.
    Tiešsaistes dalībniekiem bija iespēja arī uzdot sev interesējošus jautājumus, uz kuriem uzreiz tika sniegtas atbildes. Tiešsaistē ar informāciju par studijām dalījās rektore Dace Markus, studiju prorektore Māra Zeltiņa, galvenā speciāliste starptautiskās sadarbības jautājumos Ērika Lauberga, kā arī Mūžizglītības nodaļas vadītāja Ilma Neimane. Vidusskolēni uzzināja informāciju gan par studiju programmām, iesniedzamajiem dokumentiem, studiju maksām, Studentu padomes darbu un ārpusstudijām, tika sniegta informācija par Erasmus programmu un iespēju studēt ārzemēs, kā arī visi tika iepazīstināti ar lielākajiem pasākumiem, kurus rīko un, kuros piedalās Liepājas Universitātes studenti.
   Tiešsaistes noslēgumā tika izspēlēta jautājumu viktorīna, un pirmo trīs vietu ieguvēji, kuri visātrāk un precīzāk atbildēja uz uzdotajiem jautājumiem, balvās ieguva Liepājas Universitātes suvenīrus - modernu bluetooth tumbiņu, stilīgu termokrūzi un ietilpīgu zibatmiņu ar LiepU logo.
   Uz tikšanos atkal kādā citā tiešsaistē!