Jaunumi:

Atpakaļ
Ērika Lauberga, 11.02.2021 08:52

Apmaiņas studenti izvēlas studēt arī pandēmijas laikā

Covid-19 pandēmija pasaulē ieviesusi dažādus ierobežojumus, taču Erasmus+ izglītības programma turpina darboties. Liepājas Universitāte pavasara semestrī uzņem 9 apmaiņas studentus no 7 partneraugtskolām Vācijā, Polijā, Turcijā un Francijā. Lai gan semestris tiek uzsākts organizējot studijas attālināti, visi studenti plāno ierasties vai jau ir ieradušies Liepājā, lai pēc iespējas pilnvērtīgāk izbaudītu apmaiņas programmas sniegtās iespējas.

Kodžaeli Universitātes un Bursas Uludaga Universitātes studenti, kā arī Lodzas Tehnoloģiju universitātes studenti izvēlējušies studēt bakalaura līmeņa studiju programmā “Informācijas tehnoloģija”, savukārt studente no Lorēnas Universitātes studēs bakalaura studiju programmā “Jauno mediju māksla”, studente no Maincas Universitātes– studiju programmā “Dizains”. Studente no Kodžaeli Universitātes un studente no Jādes Lietišķo zinātņu universitātes studēs studiju programmā “Eiropas valodas un kultūras studijas”.

No Liepājas Universitātes uz partneraugstkolu šajā semestrī, Erasmus+ apmaiņas studiju ietvaros, ir izvēlējusies doties tikai viena “Vides un atjaunojamo energoresursu pārvaldība un inženierija” studente – viņa jau no janvāra sākuma apgūst zināšanas Dienvidaustrumu Somijas Lietišķo zinātņu universitātē.

Atgādinām, ka pieteikšanās studijām rudens semestrim Erasmus+ apmaiņas programmā notiek līdz š.g. 1. martam. Vairāk informāciju meklējiet šeit:

https://www.liepu.lv/lv/jaunumi/4014/apmekle-informativo-virtualo-seminaru-atklaj-pasauli-dodies-erasmus.