Jaunumi:

Atpakaļ
Laura Bužinska, 10.02.2021 09:52

Aicinājums piedalīties tiešsaistes zinātniskā diskusijā

Laipni aicināti piedalīties tiešsasites diskusijā, lai plašāk uzzinātu par kolēģu darbu.

Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) un Latvijas Zinātnes padome (LZP)aicina  10. februārī no plkst. 13.00-15.30 piedalīties tiešsaistes paneļdiskusijā „Zinātne pret Covid-19. Diskusijas mērķis ir informēt sabiedrību par Latvijas zinātnieku radītajām zināšanām un risinājumiem cīņai ar Covid-19 infekcijas slimību un tās radītajām sociālekonomiskajām sekām. Paneļdiskusijas programmu veido pētījumu rezultāti no valsts pētījumu programmas Covid-19 seku mazināšanai un "Pētījuma par SARS-CoV-2 vīrusa epidemioloģiju un filoģenēzi Latvijā". Pasākumu atklās izglītības un zinātnes ministre Dr.philol. Ilga Šuplinska, veselības ministrs Daniels Pavļuts un Latvijas Zinātņu akadēmijas prezidents Dr.habil.chem. Ivars Kalviņš.

Paneļdiskusiju vadīs Dr.biol. Juris Šteinbergs un līdz ar projektu īstenotājiem tajā piedalīsies arī iesaistīto nozaru ministriju un citu valsts institūciju un nozaru organizāciju pārstāvji. Jebkurš interesents varēs sekot līdzi diskusijas tiešraidei Delfi portālā un uzdot jautājumus dalībniekiem,  izmantojot Slido.com #1919.

Programma pieejama šeit.

Tiešraide būs pieejama šeit.

Vairāk informācijas LZP mājas lapā: https://lzp.gov.lv/2021/02/03/10-februari-aicina-uz-paneldiskusiju-zinatne-pret-covid-19-portala-delfi/