Jaunumi:

Atpakaļ
Ērika Lauberga, 16.12.2020 16:09

Noslēdzam sadarbības līgumu ar universitāti Indijā

Liepājas Universitāte decembra sākumā noslēgusi līgumu ar Lovely Professional University Indijā (LPU). Līgums dos iespēju LPU studentiem tikt uzņemtiem LiepU bakalaura studiju programmas “Informācijas tehnoloģija” 3. studiju gadā un piepulcēties jau esošajiem pilna laika ārvalstu studentiem.

Lai students tiktu veiksmīgi uzņemts LiepU, Indijas augstskolā šim studentam jāiegūst vismaz 60 no 100% vidējā atzīme 1. un 2. studiju gada priekšmetos, tāpat jāizpilda visas LiepU uzņemšanas prasības, kuras attiecas uz pilna laika ārvalstu studentiem.

LPU Ārējo sakaru koordinatore Manu Aggarwal uzver, ka: “Lovely Professional University ir patiešām starptautiska universitāte ar internacionālu ievirzi. Mēs gribam, lai mūsu studentiem būtu iespēja studēt dažādās pasaulēs valstīs, tieši tāpēc esam ieguldījuši lielu darbu, lai noslēgtu šādus kopīgu programmu līgumus ar mūsu partneraugtskolām. Tie paver ceļu uz citu starptautisku aktivitāšu realizēšanu, kā studentu, pasniedzēju apmaiņas, kopīgi zinātniskie projekti un citiem.”

LiepU Starptautisko attiecību daļas speciāliste Ērika Lauberga piebilst: “Šāds līgums ļaus piesaistīt motivētus ārvalstu studentus no Indijas, tādus, kas patiešām vēlas pie mums studēt, turklāt ar labām sekmēm. Jau pavasara semestrī gaidām pirmos divus apmaiņas studentus no LPU, tad varēsim novērtēt šo studentu akadēmisko sagatavotību, savukārt jau 2021. gada rudens semestrī ceram uzņemt pirmos pilna laika ārvalstu studentus no LPU.”