Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 12.11.2020 15:04

Tiešsaistē notiek konference “Sabiedrība un kultūra: cilvēks ekosistēmā”

12. un 13. novembrī Liepājas Universitātē tiešsaistes formātā notiek 23. Starptautiskā zinātniskā konference “Sabiedrība un kultūra: cilvēks ekosistēmā”. Darbs tajā tiek organizēts pedagoģijas, vēstures, filozofijas, socioloģijas, vadībzinātnes, ekonomikas un vides pārvaldības sekcijās.

Konferenci rīko Liepājas Universitātes Izglītības zinātņu institūta Socioloģisko pētījumu centrs sadarbībā ar Liepājas Universitātes Vadības un sociālo zinātņu fakultāti un Šauļu (Lietuva) universitātes Reģionālās attīstības institūtu.

Konferences organizācijas komitejas priekšsēdētājs Arturs Medveckis atzīst: “Šogad konference noritēs neierastā formātā, jo līdz šim par vienu no tās vērtībām uzskatījām iespēju kolēģiem ne tikai klausīties vienam otra uzstāšanos, kas būs iespējams arī tagad, bet diskutēt neformālā atmosfērā. Tomēr tā būs iespēja dzirdēt zinātniekus, kuri katru gadu ir konferences viesi, kā arī priecē katrs, kuru iepazīstam no jauna.”

Plenārsēdē ar atklāšanas uzrunām uzstājās Liepājas Universitātes zinātnes prorektore Ieva Ozola un organizācijas komitejas līdzpriekšsēdētāja Sandra Grigaravičiūte (Lietuva).