Jaunumi:

Atpakaļ
Ērika Lauberga, 29.09.2020 10:34

LiepU ieradušies Erasmus+ apmaiņas studenti

Kā ierasts, arī šajā akadēmiskajā gadā LiepU uzņem Erasmus+ programmas apmaiņas studentus. Septiņi studenti studē bakalaura līmeņa studiju programmā “Eiropas valodu un kultūras studijas”, savukārt viens students ieradies no Lietuvas Biznesa koledžas Klaipēdā, lai līdz janvāra beigām stažētos Starptautisko attiecību daļā.

Apmaiņas studenti ir no tādām LiepU partneraugstskolām kā: Rietumkatoļu universitātes un Rietumbretaņas Universitātes Francijā, Laspalmasas Universitātes Kanāriju salās, Anadolu Universitātes Turcijā un Johannes Gūtenberga Universitātes Vācijā.

LiepU galvenā speciāliste starptautiskās sadarbības jautājumos Ērika Lauberga saka: “Par spīti globālajiem COVID-19 ierobežojumiem, priecājamies uzņemt astoņus Erasmus+ apmaiņas studentus, diemžēl no vairāk kā divdesmit pieteikumiem apmaiņas studijām ārvalstīs, tikai 3 LiepU studenti izlēma doties apmaiņas studijās, kas ir pilnībā saprotami. Prakšu mobilitāšu skaits ir optimistiskāks, jo vairāki pēc-studiju praktikanti stažējās ārvalstīs, kā arī visa LiepU IT 2.kursa maģistru grupa atradusi prakšu vietas ārpus Latvijas”.