Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 04.09.2020 08:56

Darbinieku kopsapulcē sveic labākos un iezīmē jauno studiju gadu

Piektdien, 4. septembrī, Liepājas Universitātes vadība, mācībspēki un darbinieki bija pulcējušies tradicionālajā studiju gada sākuma kopsapulcē, lai iezīmētu jaunā studiju gada sākumu.

Sapulcējušos uzrunāja Liepājas Universitātes rektore Dace Markus, skaidrojot jaunā darba cēliena mērķus un uzdevumus. Studiju prorektore Māra Zeltiņa ieskicēja aizvadītās jauno studentu uzņemšanas aprises. Sveicienu no studentiem sūtīja Studentu padomes priekšsēdētāja Anna Margreta Vērdiņa, aicinot jaunajā studiju gadā darboties vienotam mērķim kā mācībspēkiem, tā studentiem.

Darbinieku kopsapulces sirsnīgākā daļa bija kolēģu, kuri aizvadītajā studiju gadā ir paveikuši ko īpašu, sveikšana. Liepājas Universitātes Goda grāmatā tika ierakstīta zinātnes prorektore Ieva Ozola un vecākā referente Vita Strīķe un lektors Zaigonis Graumanis, bet Atzinības rakstus, ziedus un sveicienus saņēma vēl divdesmit divi kolēģi un trīs struktūrvienības.

Pasākumu emocionālu darīja Normunda Kalniņa un Viktora Ellera, muzikālais sveiciens kuram varēja dziedāt līdzi un savu prieku paust aplausos.

Līdz ar to Liepājas Universitātes kolektīvs ir gatavs studiju gadam un jaunos un jau esošos studentus gaida 7. septembrī, lai visi kopā uzsāktu kārtējo darba cēlienu.

Foto ŠEIT.