Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 28.08.2020 13:52

LiepU atver monogrāfiju par jauniešu pilsonisko līdzdalību

Piektdien, 28. augustā, Liepājas Universitātē notika Pāvela Jura un Alīdas Samusevičas monogrāfijas “Pilsoniskā līdzdalība: jauniešu potenciāls” atvēršanas pasākums. Tajā piedalījās Liepājas skolu direktori, Liepājas Izglītības pārvaldes speciālisti, Liepājas Universitātes vadība un kolēģi.

Monogrāfijas autors pedagoģijas doktors, asociētais profesors Pāvels Jurs skaidroja: “Monogrāfija tapa vairāku gadu garumā. Kopā ar kolēģi Alīdu Samuseviču centāmies izskaitļot, cik daudzšķautnaina ir pilsoniskā sabiedrība un ko darīt, lai jaunā paaudze būtu aktīvi patrioti, kas gatavi iestāties par Latviju.” Pedagoģijas doktore, profesore Alīda Samuseviča piebilda: ”Mums ir svarīga šī zeme un valsts, kurā dzīvojam.”

Savukārt Liepājas Universitātes rektore Dace Markus, sveicot autorus, atzinās: “Es ar Jums lepojos!”

Klātesošie teica atzinīgus vārdus par pētījuma nozīmību šodienas jaunatnes pilsoniskajā audzināšanā, sveica monogrāfijas autorus, saņēma grāmatu un autogrāfus. Tas ir Liepājas Universitātes ieskrējiens, gaidot jauno studiju gadu.

 Monogrāfijas “Pilsoniskā līdzdalība: jauniešu potenciāls” digitālā versija ir pieejama šeit: https://dom.lndb.lv/data/obj/858521.html

Foto ŠEIT.