Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 17.08.2020 15:43

Vadības un sociālo zinātņu fakultātes piedāvājums papilduzņemšanā

Liepājas Universitātes Vadības un sociālo zinātņu fakultātē ir iespējams izvēlēties starp vairākām specializācijām un iegūt izglītību gan bakalaura, gan maģistra līmenī.

Dokumentu iesniegšana papilduzņemšanā notiek no 17. līdz 25. augustam (info www.liepu.lv), turklāt vēl ir brīvas budžeta vietas. Studējot Vadības un sociālo zinātņu fakultātē ir iespējams iegūt bakalaura kvalifikāciju uzņēmuma un iestādes, personāla, kultūras darba, sabiedrisko attiecību, ārējo sakaru, tūrisma nozares uzņēmuma vai atpūtas organizācijas vadībā.

Ja ir iegūta 2. līmeņa profesionālā augstākā izglītība, ir iespēja pieteikties augstākā līmeņa studijām un iegūt profesionālā maģistra diplomu iestādes vai izglītības iestādes vadībā pusotra gada laikā.

Neklātienes studijas programmā “Biznesa un organizācijas vadība” notiek katru otro nedēļu piektdienās un sestdienās, rēķinoties ar strādājošo studentu laiku. Klātienes studijas maģistrantiem notiek katras otrās nedēļas ceturtdienu pēcpusdienās, piektdienās un sestdienās.

Liepājas Universitātes Vadības un sociālo zinātņu fakultāte piedāvā kvalitatīvu iespēju kļūt par vadītāju, kurš iedvesmo!