Jaunumi:

Atpakaļ
Gundars Čiževskis, 30.06.2020 00:00

Vairāk nekā 200 absolventu iegūst diplomus

Trīs dienās Liepājas Universitātē aizvadīti četri svinīgās diplomu izsniegšanas pasākumi, kurās diplomus saņēma vairāk nekā 200 absolventu no Dabas un inženierzinātņu fakultātes, Vadības un sociālo zinātņu fakultātes, Pedagoģijas un sociālā darba fakultātēs, kā arī no Humanitāro zinātņu un mākslas fakultātes.

Šogad svinīgā diplomu izsniegšana noritēja savādākos apstākļos kā iepriekš, jo nebija viesu, netika pasniegti ziedi, kā ar absolventiem nebija mantiju. Rektore Dace Markus savā uzrunā absolventiem uzsvēra, ka jebkurā vecumā ir svarīgi dziedāt līdzi Latvijas valsts himnai, jo tas parāda cieņu gan pret savu augstskolu, gan valsti.

Svinīgās diplomu izsniegšanas laikā zālē valdīja pozitīva gaisotne, absolventi ar ovācijām viens otru apsveica un priecājās līdzi saviem kursabiedriem. Sveicēji pēc pasākuma absolventus sagaidīja ārpusē pie universitātes, un tur notika viņu apsveikšana un fotografēšanās.

Prieks, ka tik daudz absolventu ir absolvējuši Liepājas Universitāti un daļa absolventu arī domā turpināt studijas, lai iegūtu maģistra vai doktora grādu.

Foto no svinīgo diplomu izsniegšanas pasākumiem var apskatīt mūsu facebook lapā - https://www.facebook.com/pg/LiepU/photos/?ref=page_internal