Jaunumi:

Atpakaļ
Ieva Ozola, DIF sekretāre, 11.06.2020 00:00

Dabas un inženierzinātņu fakultātē notiek gala pārbaudījumi

Šodien Dabas un inženierzinātņu fakultātē notika gala pārbaudījumi un varam lepoties ar jaunajiem speciālistiem dažādās jomās – fakultāti absolvēs studenti no bakalaura studiju programmām “Vides un atjaunojamo resursu pārvaldība un inženierija”, “Mehatronika”, “Matemātika, fizika un datorzinātnes” un “Informācijas tehnoloģija”, kā arī maģistra grāda ieguvēji programmā “Informācijas tehnoloģijas”. Kvalifikācijas eksāmeni, bakalaura un maģistra darbu aizstāvēšana notika attālināti, un visiem – mācībspēkiem, vērtēšanas komisiju dalībniekiem, studentiem – ir veiksmīgi izdevies tikt galā ar šo izaicinājumu. Apsveicam!

Šī gada absolventiem noslēguma darbu veidošanas uzdevums bija sarežģītāks nekā ierasts – situācija diktēja nepieciešamību papildus saviem pētījumiem meklēt un apgūt dažādas saziņas formas, un lika strādāt daudz patstāvīgāk. Darbs ir veiksmīgi paveikts, jauna pieredze uzkrāta, un mēs ceram, ka prieks par paveikto ir tik liels, lai aizmirstos viss, kas sagādāja grūtības šajā laikā.

Kamēr studenti ir pielikuši punktu (cerams – tikai komatu) savām studijām, Dabas un inženierzinātņu fakultāte turpina darbu. Jau jūlijā topošie studenti var pieteikties studijām Liepājas Universitātē, un kļūt par speciālistiem izvēlētajā jomā. Gaidīsim gan jaunus studentus, gan mūsu absolventus, kas nolēmuši pacelt savas zināšanas jaunā līmenī!

Vairāk uzzināsi šeit: https://www.liepu.lv/lv/882/dabas-un-inzenierzinatnu-fakultate