Jaunumi:

Atpakaļ
Gundars Čiževskis, 11.06.2020 00:00

Studentiem tiek piedāvātas prakses vietas

Šodien Liepājas Universitātē rektore Dace Markus tikās ar pasākumu aģentūras “You are events” dibinātāju Dmitriju Komarovu, lai parakstītu turpmākās sadarbības līgumu.

Dmitrijs Komarovs ar savu aģentūru šobrīd organizē dažādus pasākumus Liepājā, Valmierā, Ventspilī, Palangā, Klaipēdā un citās pilsētās, piesaistot dažādus viesmāksliniekus no ārzemēm, kā arī sadarbojoties ar Latvijā jau zināmiem māksliniekiem.

Sadarbības līgums paredz, ka pasākumu aģentūra “You are events” nodrošina prakses vietas studiju programmu “Biznesa un organizācijas vadība”, “Kultūras vadība”, “Tūrisma un rekreācijas vadība” un “Vadības zinības” studējošajiem, savukārt Liepājas Universitāte nodrošina studējošo iepriekšējo profesionālo sagatavotību, kā arī izstrādā prakses programmu, vērtē studējošo darbību prakses laikā un arī novērtē praksi. Studējošo galvenās iespējas uzņēmumā “You are events” ir kultūras pasākumu tirgus izpēte Liepājā un Latvijā, mārketinga plāna izstrāde, esošo un potenciālo klientu izpēte.

Dmitrijs Komarovs vēlas fokusēties uz vismotivētākajiem studentiem, ir doma izveidot arī online kursus un apmācības.

Sarunā piedalījās arī VSZF dekāne Inta Kulberga un LiepU attīstības direktors Uldis Zupa, kuri atzinīgi novērtēja plānoto sadarbību un novēlēja, lai viss izdodas kā iecerēts.


- Līgums noslēgts SAM projekta 8.2.3.0/18/A/017 "Labākas pārvaldības nodrošināšana Liepājas Universitātē" ietvaros.