Jaunumi:

Atpakaļ
Ērika Lauberga, 10.12.2019 00:00

LiepU viesojas pasniedzēji no Taivānas

9. decembrī Liepājas Universitātē viesojās pasniedzēji no Chaoyang University of Technology Līza Lī (Liza Lee) un Ričards Čuans Čings Hvangs (Richard Chuan-Ching Hwang). Līza Lī ir Pirmskolas bērnu attīstības un izglītības departamenta profesore un Humanitāro un sociālo zinātņu institūta dekāne, savukārt Ričards Čuans Čings Hvangs ir Humanitāro un sociālo zinātņu institūta asociētais profesors.

Profesore Līza Lī lasīja lekcijas Liepājas Universitātes studentiem par holistisku mūzikas izglītības pieeju pirmskolas un sākumskolas vecuma bērnu mācīšanā, savukārt asociētais profesors Ričards Čuans Čings Hvangs –  par sociālo politiku Taivānā salīdzinošā perspektīvā.

Tiekoties ar Liepājas Universitātes Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes dekāni Lindu Pavītolu tika nolemts slēgt saprašanās memorandu, līgumu par studentu apmaiņu, kā arī uzsākt darbu pie kopīga Erasmus+ projekta, kas ļaus gan Liepājas Universitātes, gan Chaoyang University of Technology pasniedzējiem un studentiem, saņemot stipendijas, apmeklēt abas universitātes.