Jaunumi:

Atpakaļ
Renāte Vītiņa, 26.08.2019 00:00

Aicina uz pirmkursnieku pasākumiem

Septembris jau elpo pakausī, un sakrāmētā soma uzglūn no stūra? Nav iemesla satraukties! Mēs, Studentu padome, esam sagatavojuši lielisku nedēļu ar pasākumiem, kas tev palīdzēs gan vairāk izprast universitāti un studentu dzīvi, gan relaksēties pirms ieraušanās mācību virpulī un iepazīt cilvēkus, kurus ikdienas steigā nesatiktu!

Kas tevi sagaida?

2. septembrī plkst. 12:00 Informatīvais pasākums “Vienmēr labi zināt” (Lielā iela 14, 4. stāvs, aktu zāle)

3. septembrī plkst. 16:00 Orientēšanās “Studiju labirints”, kur ar dažādu atraktīvu uzdevumu izpildīšanu iepazīsim viens otru un mūsu universitāti (Lielā iela 14, foajē)

4. septembrī plkst. 18:00 - 24:00 Spēlmaņu vakars, kurā varēsi iepazīties ar jauniem cilvēkiem, uzspēlēt dažādas spēles un vienkārši jauki pavadīt laiku (Lielā iela 14, foajē)

5. septembrī plkst. 17:00 Studentu padomes sēde, uz kuru aicinām ierasties visus interesentus, kas vēlas iesaistīties mūsu darbībā un padarīt savu studiju laiku krāsaināku un pieredzes bagātāku (Lielā iela 14, 1. stāvs, 125. telpa), un pēc tam plkst. 21:00 Ballīte “Mammu, esmu patstāvīgs!” (Dzirnavu iela 14, Fontaine Palace)

6. septembrī plkst. 18:00 Filmu vakars, uz kuru aicinām ņemt līdzi uzkodas! (Lielā iela 14, 1. stāvs, 125. telpa)

Par visiem notikumiem aktuālāko un jaunāko informāciju ievietosim Facebook lapā “Liepājas Universitātes Studentu padome”, tāpēc atzīmējies šim pasākumam ar “going” vai “interested”, lai izveidotu savu pirmo studenta pieredzi.

Seko līdzi, esi informēts, padalies ar draugiem un kursabiedriem un, galvenais – #Nekautrējies un piedalies!

Papildus informācijai: Studentu padomes priekšsēdētāja Anna Margreta Vērdiņa (studentu.padome@liepu.lv, 27000178)

Pasākuma laikā var tikt uzņemti foto un video materiāli publicitātes nolūkiem mūsu sociālajos tīklos.