Jaunumi:

Atpakaļ
Inga Vasermane, 11.04.2019 14:25

Notiks seminārs par 'Apvārsnis 2020' iespējām

2019. gada 17. aprīlī Valsts izglītības attīstības aģentūras Nacionālais kontaktpunkts sadarbībā ar Liepājas Universitāti aicina uz informatīvu semināru par iespējām piesaistīt finansējumu Eiropas Savienības pētniecības un inovācijas programmā Apvārsnis 2020. Seminārs norisināsies Liepājas Universitātē un uz to ir aicināti visi interesenti no pētniecības institūcijām, uzņēmumiem un nevalstiskajām organizācijām.

Seminārā potenciālos projektu iesniedzējus informēs par iespējām piesaistīt finansējumu programmas Apvārsnis 2020 ietvaros un prezentēs praktiskos gidus Eiropas Komisijas Finansējuma un portāla lietošanā un projektu pieteikumu sagatavošanā programmā Apvārsnis 2020. Papildus būs iespējams noskaidrot jautājumus par iespējām iegūt finansējumu programmās ar atvērto tematiku: Marijas Sklodovskas-Kirī vārdā nosauktā programmā un Eiropas Pētniecības padomes grantu programmā.

Par programmas Apvārsnis 2020 iespējām stāstīs Nacionālā kontaktpunkta eksperti - atbildīgie par konkrētiem virzieniem. Pēc prezentācijām varēs saņemt atbildes uz interesējošiem jautājumiem un apspriest tālākās sadarbības iespējas.

Seminārs īstenots ar ERAF projekta nr. 1.1.1.5/18/I/018 “Pētniecības, inovāciju un starptautiskās sadarbības zinātnē veicināšana Liepājas universitātē” finansiālu atbalstu

Darba kārtībā ŠEIT.