Jaunumi:

Atpakaļ
Inta Kulberga, 27.03.2019 15:41

Topošie vadītāji iepazīstas ar tehnoloģijām digitālajā mārketingā un iespējām Lursoft datu bāzes izmantošanā

26. marts Liepājas Universitātes VSZF profesionālā bakalaura studiju programmas “Biznesa un organizāciju vadība”, “Tūrisma un rekreācijas vadība”, “Kultūras vadība” un DIF profesionālā bakalaura studiju programmas “Informācijas tehnoloģija” e-komercijas studentiem bija informāciju tehnoloģiju iepazīšanas diena!

Rīta pusē, Studentu zinātnes un radošuma dienu ietvaros, studējošie piedalījās vieslekcijā “Tehnoloģijas digitālajā mārketingā”, kurā vieslektore Agate Ambulte (Coworking Liepāja) iepazīstināja klātesošos ar aktualitātēm mārketinga saziņas veidošanai digitālajā pasaulē, kuras ir noderīgas gan topošajiem vadītājiem, gan e-komercijas speciālistiem. Agate atklāja vairākus “noslēpumus”, kā rast iespēju komunicēt un saņemt atgriezenisko saiti ar klientiem interneta vidē.

Savukārt pēcpusdienā studenti iepazinās ar Lursoft datu bāzes izmantošanas iespējām vieslekcijā “Studentu Lursoft komplekts: datu bāzes un to izmantošana”, kuru vadīja SIA "Lursoft IT" pārstāve lektore Eva Aglinskaite. Šajā pasākumā studējošie uzzināja par Lursoft datu bāzes plašajām iespējām, kuras ir noderīgas, lai pilnveidotu saviem zinātniskajiem pētījumiem nepieciešamās informācijas vākšanu, krāšanu un apkopošanu. Apmeklētājiem gan pasākuma laikā, gan visu pēcpusdienu bija iespēja bez maksas pašiem plašāk iepazīties ar Lursoft piedāvājumu un iespējām.

Tikšanos ar SIA "Lursoft IT" pārstāvi nodrošināja Liepājas Universitātes bibliotēkas komanda, kas arī turpmāk koordinēs studējošo informēšanu par Lursoft datu bāzes pieejamību un iespējām pētniecības darbu veikšanā.