Jaunumi:

Atpakaļ
Zane Jansone, 27.03.2019 13:55

Uzņēmēju dienās stāsta par studiju iespējām LiepU un gūst atzinību

Nedēļas nogalē Liepājas Universitāte piedalījās biznesa un karjeru iespēju festivālā "Uzņēmēju dienas Kurzemē 2019". Šāds pasākums tiek organizēts ar mērķi popularizēt vietējos uzņēmumus un veicināt uzņēmējdarbības vides attīstību reģionā. Šoreiz festivālā LiepU piedalījās vēl nebijušā formātā - kopā ar ar uzņēmumiem "IT Waffle Meetup", Zaļo un viedo tehnoloģiju klāsteri, Kurzemes biznesa inkubatoru un "Coworking Liepaja", tādējādi iepazīstinot pasākuma apmeklētājus ar iespēju vienkopus augt, mācīties un strādāt Liepājā. 

Festivāla laikā tika vērtēti dalībnieku stedi vairākās kategorijās. Priecājamies un lepojamies, ka esam pamanīti un mūsu kopīgā stenda censoņi nominēti kā otrā "Labākā pārdošanas komanda"!

Liepājas Universitātes studentus uzņēmēju dienās pārstāvēja "Tūrisma un rekreācijas vadība" 4. kursa studente Linda Geikina, kura par pasākumu stāsta: "Šogad festivālā "Uzņēmēju dienas Kurzemē 2019", pārstāvot Liepājas Universitāti, piedzīvoju plaša spektra pasākumus vienuviet - bija iespēja gan uzrunāt intersentus par augstskolas sniegtajām mācību iespējām, gan piedalīties motivēšanas pasākumā, kur uzņēmēji un universitātes absolveti dalījās pieredzē ar potenciālajiem studētgribētājiem, kā mācoties iegūt gan zināšanas, gan darba iespējas, gan, iespējams, piepildīt savus sapņus, kļūstot pats par darba devēju."