Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece, 14.03.2019 16:37

LiepU studenti atgriežas no Pasaules Ziemas Universiādes

No Pasaules Ziemas Universiādes 2019 Krasnojarskā (Krievija)  ir atgriezušies Liepājas Universitātes studenti, kuri piedalījās hokeja turnīrā – topošie skolotāji Vjačeslavs Minajevs un Valters Freijs, topošie vadītāji Romāns Ņekļudovs un Normunds Vībāns un topošais IT speciālists Mariss Elbrets.

Ar trim uzvarām un diviem zaudējumiem Latvijas studenti ierindojās 3. vietā apakšgrupā. Savukārt par augstākajām vietām sacentās divas labākās komandas no katras apakšgrupas. Kopvērtējumā Latvijas hokejisti no 12 komandām ierindojās 6. vietā, uzvarētāju godā hokejā – Kazahstānas studentu komanda.

Hokeja uzbrucējs Romāns Ņekļudovs atzīst: “Šādās sacensībās esmu jau otro reizi, bet joprojām pārsteidza gan atklāšanas ceremonija, gan noslēgums. Tāpat brīnišķīga bija uzņemošās puses viesmīlība un brīvprātīgo darbs. Hokeja turnīrā mums paveicās ar apakšgrupu, jo otrajā grupā komandas noteikti bija spēcīgākas. Mūsu grupā bija turnīra uzvarētāji – Kazahstāna, arī ar Kanādas studentiem bija ko pacīnīties. Kā students, kurš studē vadības zinātnes, varēju vērot pasākumu organizāciju, vēroju un domāju, kas ir labi, ko es darītu savādāk.”

Liepājas Universitāte paldies studentiem teiks nākošnedēļ vadības sēdē.