Jaunumi:

Atpakaļ
Sintija Leigute, 31.01.2019 12:59

LiepU pasniedzēja apmeklē Lorēnas Universitāti Francijā

No 23. līdz 25. janvārim Liepājas Universitātes angļu valodas pasniedzēja Indra Kalniņa devās Erasmus+ pieredzes apmaiņā uz trešo lielāko augstskolu Francijā - Lorēnas Universitāti (Lorraine Université), ar kuru LiepU ir nesen noslēgts Erasmus+ sadarbības līgums.

Indra Kalniņa apmeklēja augstskolas Humanitāro zinātņu fakultāti, kur ielūkojās lekciju procesā, gūstot ļoti pozitīvus iespaidus: “Lorēnas Universitāte, kura atrodas Nansī pilsētā, ir fantastiska un ideāla studentu augstskola, kurā ikviens valodu studējošs students var iegūt ļoti labu valodas pieredzi, studējot autentiskā un patīkamā studiju vidē. Universitātē atrodas lielas lekciju auditorijas un modernas valodu laboratorijas un centri, kur studenti var sagatavoties studijām un pārbaudījumiem.”

Pavasara semestrī LiepU savas Erasmus+ studijas uzsāks studente tieši no šīs universitātes, kura jau sen ir vēlējusies studēt Latvijā.

LiepU Ārzemju sakaru daļa aicina pieteikties bakalaura studiju programmas “Eiropas valodas un kultūru studijas” studentus Erasmus+ studijām, jo šī ir unikāla iespēja uzlabot savas angļu valodas un otras svešvalodas – franču, vācu, spāņu vai krievu valodas zināšanas un iegūt jaunu un neaizmirstamu pieredzi, studējot modernā un starptautiski atzītā augstskolā Francijā. Nepalaid garām šo iespēju!

Ārzemju sakaru daļa atgādina, ka arī pasniedzēji var pieteikties Erasmus+ docēšanas mobilitātēm uz šo augstskolu.

Pieteikšanās Erasmus+ studijām notiek līdz 2019. gada 1. martam, iesniedzot savus pieteikuma dokumentus LiepU Ārzemju sakaru daļā, 218. telpā!

Vairāk informācijas par Lorēnas Universitāti ŠEIT