Jaunumi:

Atpakaļ
Zane Jansone | Sabiedrisko attiecību daļa, 27.11.2018 00:00

Studenti nākotnē cer strādāt Liepājas lidostā

Vakar, 26. novembrī, Liepājas Universitātes Tūrisma un rekreācijas vadības studentes apmeklēja Liepājas lidostu, kur iepazina šīs pilsētai svarīgās iestādes attīstības un mārketinga norises.


Lidostā studentes sagaidīja Tūrisma vadības un rekreācijas absolvente Violeta Marahina, kura diskusiju veidā meitenes iepazīstināja ar iestādes darbību pēdējo divu gadu laikā, kopš rekonstrukcijas, pastāstīja, kā šobrīd norisinās mārketinga aktivitātes iestādē, kādēļ tās nepieciešamas un kāda ir mērķauditorija, kā arī sniedza ieskatu nākotnes plānos. Absolvente dalījās personīgajā pieredzē, pastāstot, kādu ceļu gājusi, lai pēc studijām nonāktu strādāt lidostā. Studentēm tika izrādīta infrastruktūra, meitenes iepazina drošības sistēmas, iekārtas un tehniku, to darbību, kā arī darbu Liepājas lidostā.


Tūrisma un rekreācijas vadības studente Elvīra Butāne dalījās iespaidos: “Šī ekskursija bija ļoti noderīga mums kā Tūrisma vadības un rekreācijas studentiem, jo ieguvām daudz jaunas informācijas par to, kā darbojas Liepājas lidosta un to, kā mēs varētu piesaistīt tūristus pilsētai. Mēs kā topošie tūrisma speciālisti ceram, ka arī varēsim nākotnē darboties lidostā, jo jau studiju laikā apgūstam programmatūru, ar kādu šeit tiek strādāts. Šī tikšanās bija ļoti noderīga, turklāt mēs tagad zinām, ka mūsu lidosta ir drošībā.”


Foto ŠEIT.