Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 15.11.2018 00:00

LiepU viesojas Masarikas Universitātes Pedagoģijas nodaļas pārstāves

Erasmus+ programmas ietvaros, no 13. līdz 14. novembrim Liepājas Universitātē viesojās Masarikas Universitātes (Čehija) Pedagoģijas nodaļas vadītāja Jana Kratochvilova un pasniedzēja Katerina Vlčkova.


Darba vizītes laikā, Masrikas Universitātes pārstāves tikās ar LiepU Ārzemju sakaru daļas un Mūžizglītības nodaļas pārstāvēm, Pedagoģijas fakultātes dekāni Lindu Pavītolu, jomas pasniedzējiem un Izglītības institūta pārstāvjiem, kā arī Līvupes pamatskolas attīstības centra direktora vietnieci Līgu Jansoni.


14. novembrī Jana Kratovchilova un Katerina Vlčkova tikās ar Liepājas universitātes rektori Daci Marku, kā arī studiju un zinātnes prorektorēm. Tikšanās laikā rektore apmainījās pieredzes stāstos par būšanu Čehijas pilsētas Brno Masaraikas Universitātē, uzklausīja viesu pieredzi tiekoties ar LiepU mūžizglītības nodaļas pārstāvēm, kā arī salīdzināja mūžizglītības nodaļu atšķirības Latvijā un Čehijā. Nepiespiestā atmosfērā tikšanās dalībnieki pārsprieda izglītības jautājumus katrā no valstīm, iepazinās ar pedagoģijas programmu piedāvājumu abās universitātēm, kā arī apsprieda iespējamās sadarbības veidus, gan apmeklējot konferences, gan docētāju un studentu iesaisti Erasmus+ apmaiņas programmā.


Masarika Universitātes pasniedzējas izteica pateicību arī par iespēju vērot mūsu pasniedzēju darbu, atrodoties viņu nodarbībās.


Ārzemju sakaru daļa aicina LiepU Pedagoģijas jomas studentus pieteikties Erasmus+ studiju mobilitātēm uz Čehijas otru lielāko universitāti valstī, kas atrodas skaistā studentu pilsētā Brno.


Vairāk informācijas par apmaiņas studiju iespējām Masarikas Universitātē ŠEIT. 

 

Foto no vizītes ŠEIT.