Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 03.09.2018 00:00

Liepājas Universitāte uzsāk jauno studiju gadu

Liepājas Universitāte šodien, 3. septembrī, svinīgi uzsāka jauno studiju gadu. Pie universitātes pulcējās pirmā kursa studenti, universitātes vadība un mācībspēki. Sveikt klātesošos šajā svinīgajā notikumā bija ieradies Liepājas domes priekšsēdētājs Uldis Sesks, kurš teica: “Pirmā studiju diena vienmēr ir īpaša gan tiem, kas mācās, gan tiem, kas māca. Novēlu Jums aizrautību, ar ko var sasniegt izcilību!”


Liepājas Universitātes rektore Dace Markus uzsvēra, cik nozīmīgs studiju sākums ir ne tikai pašiem studentiem, bet arī viņu piederīgajiem un akcentēja: “Mēs esam būtisks novada intelektuālais centrs un dodam ieguldījumu Latvijas tautsaimniecībai. Mēs apzināmies savu atbildību!”


Studentus uzrunāja Studentu padomes priekšsēdētāja Alina Katrīna Kūtre, rosinot jaunos studentus būt aizrautīgiem un zinātgribošiem, bet Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes dekāne, runājot visu dekānu vārdā, teica: “Sajūtas ir kā plānojot ceļojumu – mēs redzam ceļu un mērķi. Taču, skatoties kartē, nevaram zināt, ko gūsim ceļu ejot. Novēlu drosmi pieņemt to, ko ceļš dos!”


Foto ŠEIT.