Jaunumi:

Atpakaļ
| Ārzemju sakaru daļa, 05.09.2017 00:00

LiepU ierodas ārzemju studenti no dažādām valstīm

Septembrī Liepājas Universitātē Erasmus+ apmaiņas programmas ietvaros studijas uzsāks 11 apmaiņas studenti no Vācijas, Spānijas, Slovākijas, Čehijas, Turcijas, Lietuvas, Bulgārijas un Portugāles, kā arī, turpinoties sadarbībai ar D-Koreju, LiepU ieradīsies viena apmaiņas studente no Songsila Universitātes.


Erasmus+ programmas apmaiņas studenti Liepājā ieradušies no Šmalkaldenas Lietišķo zinātņu universitātes Vācijā, Granādas Universitātes Spānijā, Mateja Bela Universitātes Slovākijā, Palacka Universitātes Čehijā, Anadolu Universitātes un Kodžaeli Universitātes Turcijā, Šauļu Universitātes Lietuvā, Ekonomikas universitātes Bulgārijā un Leirijas Politehniskā institūta Portugālē.


Šajā akadēmiskajā gadā Liepājas Universitātē zināšanas un jaunu pieredzi iegūt ieradušies ne tikai bakalaura, bet arī maģistra līmeņa un pat doktorantūras studenti. Jaunieši studēs tādās studiju programmās kā „Dizains”, „Pamatizglītības skolotājs”, „Eiropas valodu un kultūras studijas”, „Mūzikas terapija”, „Pedagoģija”, „Informācijas tehnoloģija” un „Biznesa organizāciju vadība”.


Savukārt Liepājas Universitāti par savu augstskolu uz vairākiem studiju gadiem šogad ir izvēlējušies vairāk kā 40 pilna laika ārzemju studenti no tādām valstīm kā Indija, Pakistāna, Šrilanka, Ēģipte, Azerbaidžāna. Studenti LiepU studēs gan bakalaura līmeņa studiju programmās “Informācijas tehnoloģija” un “Eiropas valodu un kultūras studijas”, gan maģistra – attiecīgi: “Informācijas tehnoloģija” un “Ekotehnoloģijas”.


Foto atskats: ārzemju studentu iepazīšanās diena LiepU (04.09.2017)

   

Informāciju sagatavoja:

Ērika Lauberga

Galvenā speciāliste starptautiskās sadarbības jautājumos