Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 02.08.2017 00:00

Vasaras nometnē tiekas latviešu valodas un literatūras skolotāji

Liepājas Universitātē otrdien, 1. augustā, sākās un līdz nedēļas beigām ilgs Latviešu valodas un literatūras skolotāju asociācijas vasaras metodiskā nometne „Liepājas d(Dz)intars”. Nometnes tēma „Latviešu valodas un literatūras satura un metodikas novitātes: teorija un prakse”.


Vairāk nekā piecdesmit skolotāju no visas Latvijas četru dienu garumā klausīsies Liepājas Universitātes mācībspēku lekcijas par latviešu valodas un literatūras tematiku, baudīs Liepājas kultūras dzīvi, attīstīs savu radošumu, tiksies ar radošiem cilvēkiem, kā arī dosies ekskursijā uz Alsungu, Ēdoli un Aizputi.


Latviešu valodas un literatūras skolotāju asociācijas vadītāja Anita Vanaga sacīja: „Mums ir prieks, ka varam iepazīt Kurzemes reģionu un radīt šos intelektuālos svētkus, bet viens no galvenajiem mērķiem – uzzināt un runāt par jauno latviešu valodas un literatūras satura pārstrādi.”


Liepājas Universitātes rektore Dace Markus klātesošos iepazīstināja ar universitātes attīstības stratēģiju un jaunumiem studiju programmās.


Vasaras metodisko nometni atbalsta Latviešu valodas aģentūra, Liepājas Universitāte un Liepājas pilsētas dome. 


Foto ŠEIT.