Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 14.07.2017 00:00

Liepājas Universitātē noslēgusies pieteikšanās studijām

Ir noslēgusies pieteikšanās studijām Liepājas Universitātes studiju programmās. Pieteikumu, kuros Liepājas Universitātes pamatstudiju programmas ir atzīmētas ar pirmo prioritāti, šogad ir vairāk nekā iepriekšējos gados. Palielinājies arī pieteikumu skaits augstākā līmeņa studijās.


Pieprasītas ir bakalauru studiju programmas „Logopēdija”, „Sociālais darbinieks”, „Kultūras vadība”,  „Pirmsskolas skolotājs” un „Pamatskolas skolotājs”.


Maģistru studiju programmās daudz studēt gribētāju ir programmās „Vadības zinības” un „Sociālais darbs”. Konkurss uz budžeta vietām izveidojies arī vairākos programmas „Vispārējās izglītības skolotājs” specializācijas virzienos.


Nākošās nedēļas sākumā notiks līgumu slēgšana, bet tiem, kuri vēl nav izvēlējušies, atgādinām, ka papilduzņemšana studijām Liepājas Universitātē notiks no 28. augusta līdz 2. septembrim.


Jaunajā studiju gadā Liepājas Universitāte piedāvā arī jaunas programmas – pirmā līmeņa profesionālo programmu „Pirmsskolas skolotājs", kas dod iespēju 2 vai nepilnā laikā 2,5 gadu laikā iegūt pirmsskolas skolotāja kvalifikāciju. Pēc tam iespējams studijas turpināt un iegūt arī bakalaura grādu.
       Profesionālā maģistra programmā „Vadības zinības" var iestāties ar akadēmisko izglītību (bez kvalifikācijas) un 2,5 gadu laikā iegūt gan kvalifikāciju, gan maģistra grādu.


Turpinās uzņemšana tālmācības programmā „Sākumskolas un pamatskolas mācību priekšmetu skolotājs", kura tiek realizēta kopā ar Latvijas Universitāti, kā arī no 28. augusta līdz 2. septembrim notiks uzņemšana jaunajā studiju programmā „Aktiermāksla”, kurā tiks sagatavoti aktieri Liepājas teātrim.