Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 28.06.2017 00:00

Pieteikšanās studijām

Pirmdien, 26. jūnijā, e-pakalpojumu portālā https://www.latvija.lv/lv/PPK/IZGLITIBA/Augstaka-izglitiba/p934/ProcesaApraksts sākās un līdz 11. jūlijam turpināsies elektroniskā pieteikšanās pamatstudiju (bakalaura un koledžas līmeņa) programmās.

 

Pēc pieteikumu aizpildīšanas elektroniski reflektantam (vai pilnvarotajai personai ar notariāli apstiprinātu pilnvaru) laikā no 4. Līdz 11. jūlijam  personīgi jāierodas LiepU vai citā uzņemšanas vietā, jāuzrāda dokumentu oriģināli un jāapstiprina pieteikums.

 

Pieteikties studijām portālā latvija.lv varēs arī uz vietas LiepU, palīdzot uzņemšanas darbiniekiem.

 

Atšķirīgi pieteikšanās laiki attiecas uz  tālmācības studiju programmu „Sākumskolas un pamatskolas mācību priekšmetu skolotājs” un studiju programmu „Aktiermāksla”.

 

Vairāk par uzņemšanu pamatstudiju programmās ŠEIT.

 

Pieteikšanās un dokumentu pieņemšana augstākā līmeņa studiju programmās LiepU notiks laikā no 5. līdz 11. jūlijam. Iesniegt dokumentus studijām LiepU maģistra un doktora studiju programmās 7. jūlijā varēs arī Rīgā, Liepājas pārstāvniecībā, Torņa ielā 4, 2a- 201 laikā no plkst. 9.00-12.00 un 13.00- 16.00.

 

Vairāk par uzņemšanu augstākā līmeņa studiju programmās  ŠEIT un ŠEIT

 

 

Ar uzņemšanu un studiju iespējām saistītos jautājumus var uzdot, zvanot uz tālruņiem 26190339; 63407759, kā arī sociālā tīkla Facebook LiepU kontā .


 

Elektroniskā pieteikšanās studijām pamatstudiju programmās

 

Vairāk par studiju programmu piedāvājumu, t.sk. jaunajām studiju programmām https://www.liepu.lv/uploads/files/liepu_buklets_web_2017.pdf