Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 27.06.2017 00:00

Atmiņu stāsti Liepājas Universitātes salidojumā

Arvien tuvāk nāk laiks, kad Liepājas Universitāte 26. augustā aicinās savējos pulcēties Absolventu salidojumā.


Pirmais pieturas punkts absolventiem 26. augustā pulksten 14.00 būs pie Liepājas Universitātes, kur notiks svinīga salidojuma ieskandināšana – būs iespēja uzklausīt bijušos rektorus, absolventus, kuri teiks stiprus ceļavārdus augstskolas nākotnei, dziedāt studentu himnu „Gaudeamus” un sajusties atkal kā toreiz, studiju laikā.


Nākošais pieturas punkts pulksten 16.00 būs koncertzālē „Lielais Dzintars”, kur Liepājas Universitātei ir tas gods aicināt savējos uz absolventu un studentu koncertu, kura norise ir profesores Ilzes Valces un bijušās studentes Maijas Kalniņas pārziņā.


Droši var teikt, ka būs iespēja dzirdēt gan sieviešu kori „Atbalss”, gan skatīt TDK „Banga” un VPDK „Bandzenieki” dejas soļus, gan atcerēties studentu teātri „Rikošets”, folkloras kopu „Baļķi”, dzirdēt universitātes absolventu Ēriku Hānbergu, Normundu Kalniņu un daudzus citus. Uz skatuves to visu kopā saaudīs Liepājas Universitātes absolventi Sandra Okuņeva un Juris Bartkevičs.


Vakarā no pulksten 19.00 Lielā balle Liepājas Universitātē ar satikšanās prieku, atmiņām, studentu stāstiem, mūziku un pārsteigumiem. Kūku pusnaktī garantējam, bet „groziņš” jāņem līdzi pašam. Neatlieciet reģistrēšanos uz pēdējo brīdi!


Liepājas Universitātes absolvent, reģistrējies salidojumam www.liepu.lv, samaksā desmit eiro dalības maksu un esi atvērts visam, ko piedāvās 26. augusts!