Jaunumi:

Atpakaļ
Sabiedrisko attiecību daļa, 26.06.2017 00:00

Jaunums tālmācības studijās!

Sākot ar 2017./2018 studiju gadu Liepājas Universitāte piedāvā tālmācības studijas Pedagoģijas un sociālā darba fakultātē akreditētā profesionālā maģistra studiju programmā Vispārējās izglītības skolotājs (studiju valoda: latviešu un angļu).

 

Studiju programma veidota atbilstoši Latvijas Republikas MK noteikumiem par profesionālo maģistra programmu obligāto saturu un respektē Latvijas augstākai izglītībai un Eiropas izglītības telpai noteiktās prasības. Ievērojot profesionālā maģistra studiju programmas specifiku pedagoģiskās un pētnieciskās darbības integrēšanai, tiek nodrošinātas nepieciešamās prasības profesionālā grāda ieguvei. Savukārt tālmācības studiju forma un iespēja studēt angļu valodā nodrošina studiju programmas konkurētspēju un iekļaušanos Eiropas izglītības telpā.

 

Iegūstamais grāds: profesionālais maģistrs izglītībā.

 

Studiju ilgums: 1 gads (tālmācībaangļu un latviešu valodās), ar iespēju iegūt profesionālā maģistra grādam izglītībā nepieciešamās zināšanas un prasmes savas profesionālās kompetences pilnveidei jau esošās kvalifikācijas ietvaros.

 

Uzņemšanas prasības: 

 

  • 5. līmeņa profesionālā kvalifikācija (vispārējās vidējās izglītības skolotājs / skolotājs logopēds / izglītības psihologs / mūzikas skolotājs / sporta skolotājs /svešvalodas skolotājs / vizuālās mākslas skolotājs / latviešu valodas un literatūras skolotājs (tajā skaitā mazākumtautību izglītības programmās) / speciālās izglītības skolotājs / pirmsskolas izglītības skolotājs),
  • iepriekšējā studiju posma gala darba (bakalaura, kvalifikācijas, diplomdarba) vērtējums. Ja nav gala darba, tad gala eksāmena vērtējums.

 

 

Ārvalsts personu uzņemšana LiepU studiju programmās notiek saskaņā ar Kārtību ārvalstu studentu uzņemšanai studijām LiepU, kas ietver arī svešvalodu zināšanu pārbaudi. Personām no citām valstīmir jāsagatavo un jāiesniedz (jānosūta) LiepU aizpildīts pieteikums studijām tiešsaistes pieteikšanās portālā (www.apply.liepu.lv), kā arī ir paredzētas pārrunas (Skype intervija) angļu valodas zināšanu pārbaudei.


Studiju programmas direktore – Dr. paed. Linda Pavītola, asociētā profesore

Kontakti:  26181317; 26167420;

e-pasts: linda.pavitola@liepu.lv