Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 20.06.2017 00:00

Sācies izlaidumu laiks

Šodien Liepājas Universitātē sākās skaistais izlaidumu laiks. Šovasar pirmie diplomus par augstāko izglītību saņēma Dabas un inženierzinātņu un Vadības un sociālo zinātņu fakultātes absolventi.


Dabas un inženierzinātņu fakultātes dekāne profesore Anita Jansone absolventiem vēlēja: „Novēlu, lai Jūsu turpmākais dzīves ceļš ir jaunām idejām un iespējām bagāts, un iegūtās zināšanas un pieredze ir stabils pamats nākotnes izaugsmei. Novēlu Jums ar drosmi skatīties uz priekšu, ar pateicību  - atpakaļ, ar mīlestību – sev apkārt un ar ticību – uz augšu!”


Rīt izlaidums būs Humanitāro un mākslas zinātņu fakultātes absolventiem, bet 28. un 29. jūnijā pie saviem augstāko izglītību apliecinošiem dokumentiem tiks jaunie Pedagoģijas un sociālā darba fakultātes speciālisti.


Liepājas Universitātes rektore Dace Markus, atzīmējot augstākās izglītības nozīmi katra cilvēka dzīvē, aicināja visus, kas domā par studijām, izvērtēt arī Liepājas Universitātes studiju piedāvājumu. Tiklīdz būs izskanējuši izlaidumi, no 4. jūlija sāksies jauno studentu uzņemšana.