Jaunumi:

Atpakaļ
Simona Laiveniece | Sabiedrisko attiecību daļa, 14.06.2017 00:00

Liepājas Universitāte aicina uz Atvērto durvju dienu

Liepājas Universitātē sestdien, 17. jūnijā, pulksten 11.00 notiks Atvērto durvju diena. Tajā būs iespēja iepazīties ar Kurzemes lielākās augstskolas visu četru fakultāšu piedāvājumu.


Humanitāro un mākslas zinātņu fakultāte aicina jaunās studiju programmas „Aktiermāksla" interesentus uz pirmo konsultāciju par iestājpārbaudījumu kārtošanu, studiju procesu un profesionālā aktiera darbu Liepājas teātrī. Konsultācija sākas plkst.12.00 Liepājas teātrī (ieeja no Skolas ielas).


Būs arī iespēja ieskatīties Jauno mediju mākslas studentu paveiktajā –  MPLab un moduļa „Spēle un interaktivitāte mākslā" pasniedzēji organizēs Spēļu dienu, kurā varēs izmēģināt studentu veidotās spēles – virtuālajā realitātē ar HTC VIVE („brillēm"), un fiziskajā realitātē – kā interaktīvas audiovizuālas sistēmas. Spēļu dienas norise: 17.06. plkst. 12.00 – 14.00 fakultātes ēkā Kūrmājas prospektā 13.


Dabas un inženierzinātņu fakultāte nodrošina to zināšanu apguvi, kas ir aktuālas šodien un būs nepieciešamas darba tirgū arī pēc 20 gadiem. Fakultāte studiju programmās lielu vērību pievērš studiju satura sasaistei ar darba tirgus prasībām. Piemēram, informācijas tehnoloģijas studenti savos studiju projektos strādā pie uzdevumiem, ko devuši vietējie uzņēmēji. Savukārt mehatronikas studenti, īstenojot duālās studijas, vairākos studiju kursos praktiskos darbus pastāvīgi izpilda uzņēmumos. Studenti tiek iesaistīti pētniecības projektos par dabas un inženierzinātņu nozaru aktualitātēm.


Pedagoģijas un sociālā darba fakultāte piedāvā apgūt pirmsskolas skolotāja kvalifikāciju divos gados, studējot 1. līmeņa profesionālajā augstākās izglītības programmā „Pirmsskolas skolotājs”.
Profesionālā bakalaura studiju programmā „Skolotājs” reflektanti, kuru vidējā atestāta atzīme nav zemāka par 7 ballēm, tiek uzņemti bez iestājpārrunām.

Profesionālajā maģistra programmā „Karjeras konsultants”  šogad tiek  piedāvāta iespēja apgūt arī skolotāja mentora kvalifikāciju.
Plašs kvalifikāciju spektrs tiek piedāvāts ari maģistra programmā „Vispārējās izglītības skolotājs”.


Vadības un sociālo zinātņu fakultāte lepojas ar  to, ka Liepājas Universitāte ir vienīgā augstskola Kurzemē, kurā iespējams studēt tūrisma vadību vai rekreāciju profesionālā bakalaura studiju programmā "Tūrisma vadība un rekreācija" un kultūras vadību profesionālā bakalaura studiju programmā "Kultūras vadība". Abās studiju programmās 2017./2018.studiju gadā ir iespējams uzsākt arī studijas neklātienē. Unikāls ir arī  profesionālā maģistra studiju programmas „Vadības zinības" piedāvājums pilnveidoties  uzņēmējdarbības vadības, sabiedrības vadības vai izglītības vadības jomā arī personām ar iepriekš iegūtu akadēmisko augstāko izglītību.


Uzņemšana Liepājas Universitātē notiek no 4. līdz 11. jūlijam.